Tijekom prve polovice 2016. godine smo se spojili sa autoškolom Oprez iz Našica što nas trenutno čini jednim od najjačih kolektiva Osječko-Baranjske županije, a i šire. Obje autoškole su jednako ustrojene sa istim pristupom poslu. Tržištu nudimo široku lepezu programa osposobljavanja kandidata za vozača. Za sada jedino ne osposobljavamo kandidate za upravljanje autobusima, međutim radimo na tom projektu i nadamo se da ćemo sa izvođenjem tog programa započeti tijekom sljedeće godine.

Trenutno u našim autoškolama radi 13 osoba, od čega je 7 instruktora. Raspolažemo sa ukupno 13 vozila koja koristimo u obuci. Vrlo smo prilagodljivi u ovo turbolentno vrijeme i ovisno o obimu posla raspoređujemo djelatnike na područje Našica i Donjeg Miholjca.

Zamislite koliki kapacitet kandidata može odraditi autoškola koja ima troje zaposlenika od kojih je samo jedan instruktor?

boderline

Drugačiji od drugih

Kažu da je svaka autoškola jednaka. Nikako se ne slažemo sa tom tvrdnjom i pokazat ćemo vam da detalji čine razliku. Ova Internet stranica je pravo mjesto gdje možemo predstaviti razlike u odnosu na druge autoškole. Kod nas nema nikakvog sakrivanja informacija i sve objavljujemo javno dostupno svima. Vrlo lako preko Internet pretraživača pokušajte pronaći informacije o drugim autoškolama.

U nastavku pogledajte i druge stvari koje primjenjujemo u našem poslovanju, a velika većina ostalih autoškola ih uopće ne koristi:

Kapacitet djelatnika i voznog parka

Kapacitet djelatnika i voznog parka

Tijekom prve polovice 2016. godine smo se spojili sa autoškolom Oprez

Više
Satelitsko praćenje vozila

Satelitsko praćenje vozila

Ovo je još jedna od stvari koje koristimo u nastavi, ali iz upravljanja vozilom.

Više
Sustav za kompletno praćenje tijeka obuke

Sustav za kompletno praćenje tijeka obuke

Svakog našeg polaznika upisujemo u internu matičnu knjigu.

Više
Interaktivna učionica

Interaktivna učionica

Kompletnu prezentaciju teoretske nastave radimo uz pomoć računala i projektora.

Više
Sustav za učenje preko interneta

Sustav za učenje preko interneta

 Izuzetno smo ponosni na ovaj sustav koji koristimo u teoretskom dijelu obuke.

Više
„Pijane naočale“

„Pijane naočale“

Svi znamo koliko je veliki utjecaj alkohola na sigurno sudjelovanje u cestovnom prometu. 

Više

boderline

Vozni park

Svim našim polaznicima želimo pružiti nezaboravno iskustvo obuke i stoga veliki dio napora i financijskih sredstava ulažemo upravo na konstantnu obnovu voznog parka. Izuzetno atraktivna vozila imamo za obuku kandidata A kategorija. Izdvajamo Yamahu MT-07 i najnoviju Yamahu YS125 za naše mlađe polaznike. Obuku za C i CE kategorije radimo sa kamionom Renault Midlum i tandem prikolicom Wagner. Trenutni vozni park sa kojim izvodimo nastavu se sastoji od 10 jedinica.

Detaljniji prikaz vozila sa tehničkim podacima možete pogledati ako kliknete na sliku u nastavku.

  vozni park naslovna o

boderline

Djelatnici

Ovo je naša snaga! Imamo to zadovoljstvo da spajamo mladost i iskustvo. Pratimo sve nove trendove, lako se prilagođavamo na potrebe tržišta i u svom radu uvijek dajemo maksimum.Profesionalni pristup obuci nam je crta vodilja. Zadovoljstvo polaznika nam je uvijek na prvom mjestu.

Upoznajte se sa našim timom profesionalaca klikom na sliku u nastavku:

  djelatnici naslovna o

boderline

Gdje se nalazimo?

 

boderline

Potražite nas i u Našicama

Od travnja 2016. godine smo proširili područje djelovanja preuzimanjem dugogodišnje autoškole Oprez. Ime smo ostavili, ali smo postavili drugačije temelje poslovanja. Proširili smo djelatnosti autoškole Oprez za što nam je trebalo puno strpljenja, vremena i financijskih sredstava. Danas stanovnici šireg područja grada Našica imaju autoškolu u kojoj se mogu osposobljavati za mopede, sve vrste motocikala, osobnih vozila, teretnih vozila i teretnih vozila sa prikolicom. U suradnji sa našim partnerom, Pučkim otvorenim učilištem AMC iz Nove Gradiške radimo na programima obrazovanja vozača motornih vozila i provedbi periodičke izobrazbe tzv. KOD95.

Sve ono na čemu smo radili godinama u Donjem Miholjcu smo prenijeli i na područje Našica. Izuzetno smo sretni i ponosni jer su ljudi prepoznali naš trud što nas dovodi to toga da će autoškola Oprez već ove godine ostvariti najveći upis kandidata u svojoj 18 godišnjoj povijesti!

Želite li provjeriti termine za novi tečaj, vozni park, djelatnike, novosti i sve ostale informacije kliknite na sliku u nastavku:

  as oprez naslovna o