Saznajte ukupan trošak osposobljavanja za A2 kategoriju. U nastavku je prikazana cijena za početnika, a imate li od prije položenu AM ili A1 kategoriju izaberite karticu označenu crvenom bojom. Imate li ipak od prije položenu B kategoriju izaberite karticu označenu zelenom bojom.

Početnik

AUTOŠKOLA: 4.800,00 kn (mogućnost plaćanja do čak 60 rata)1

LIJEČNIČKI PREGLED: 437,50 kn2

TEČAJ PRVE POMOĆI: 500,00 kn3

ISPITI:

PROMETNI PROPISI I SIGURNOSNA PRAVILA: 147,50 kn4

PRVA POMOĆ: 118,75 kn4

UPRAVLJANJE MOTORNIM VOZILOM: 205,00 kn (HAK) + 187,50 kn (autoškola)5

    ________________________

UKUPNO:  6.396,25 kn 

Auto škola Topolovec svojim korisnicima usluga omogućuje raznovrsne načine plaćanja. Mogućnosti plaćanja su: - odjednom ili do 12 rata preko naloga za plaćanje, obročno plaćanje karticama do 12 rata bez naknada i kamata ili potrošačkim kreditom do 60 rata! Detaljno o načinu plaćanja provjerite ovdje.

2 Liječnički pregled se plaća u medicini rada na dan pregleda. Prije nego kandidat pristupi liječničkom pregledu za vozača mora od svog osobnog liječnika pribaviti potvrdu kojom doktor potvrđuje da osoba ne boluje od bolesti koje bi bile prepreka za sigurno upravljanje vozilom. Potvrda se obavezno mora ponijeti na liječnički pregled za vozača.

3 Tečaj prve pomoći provodi Crveni križ. Troškovi tečaja se uplaćuju na račun Crvenog križa.

4 Kandidat je dužan dostaviti potvrdu o uplati za testiranje u autoškolu najkasnije do dana prijave za ispit jer se u suprotnom osobu ne može prijaviti za sljedeći ispitni rok.

5 Ukupni trošak izlaska na ispit iz Upravljanja vozilom (završni ispit) je 392,50 kn koje je potrebno uplatiti prije prijave za završni ispit. Kandidat koji ne uplati troškove ispita do dana prijave, ne može biti prijavljen za taj ispitni rok. U slučaju negativno ocjenjenog ispita iz Upravljanja vozilom od strane ovlaštenog ispitivača Hrvatskog autokluba, prije ponovne prijave na ispit kandidat je dužan uplatiti iznos od 955,00 kn pri čemu su uračunata tri dodatna nastavna sata iz Upravljanja vozilom, ispitni sat i naknada ispita Hrvatskom autoklubu.