.

Maja Topolovec

Vlasnica autoškole i instruktorica B kategorije. Trenutno se nalazi na roditeljskom dopustu stoga trebate li informaciju vezanu uz poslovanje autoškole ili obuku slobodno se obratite voditelju autoškole, inače njenom suprugu na broj mobitela: 095/906-51-75 ili pošaljite upit putem e-maila na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Rado ćemo odgovoriti na svaki vaš upit!

Matej Topolovec

Voditelj autoškole. Po zanimanju je diplomirani inženjer cestovnog prometa. Instruktor je za AM, A1, A2, A, B, C i CE kategorije. Ima petnaest godina iskustva u poslovima obuke i vođenja autoškole. Imate li prijedlog, poslovnu ideju, kritiku ili pohvalu slobodno ga kontaktirajte pozivom na broj mobitela: 095/906-51-75. Uputite li bilo koji upit putem službene Facebook stranice autoškole ili ako pošaljete e-mail na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. također ćete biti u direktnom kontaktu sa voditeljem autoškole.

Mario Mikičić

Svaki naš polaznik koji pohađa teoretski dio nastave prvo se susreće sa ovim čovjekom. Po struci je diplomirani inženjer cestovnog prometa. Više od petnaest godina radi u obuci kandidata kako u teoretskom tako i u praktičnom dijelu obuke. Trenutno radi na poslovima predavača. Ispunjava ga rad sa ljudima i izuzetno se trudi oko prenošenja znanja novim generacijama vozača. U nastavi koristi suvremene metode obuke i najzadovoljniji je kada kandidati pokažu zavidnu razinu znanja na ispitu. U tom slučaju vidi da se trud i zalaganje isplatilo! Želite li stupiti direktno u kontakt s Mariom pozovite na broj mobitela: 092/346-86-70. Želite li ipak poslati poruku, osim SMS-a možete se javiti i putem Vibera ili Messengera. Mario će rado odgovoriti na svaki upit!    

Mihael Juranek

Mihael je instruktor B, C i CE kategorije tako da u svom radnom danu zna promijeniti i nekoliko vozila. Često je na relaciji Donji Miholjac-Osijek jer nam je upravo grad Osijek određen kao ispitno mjesto za profesionalne kategorije. Mihael je inače vrlo fleksibilan i izuzetno smireno reagira na sve situacije. Tijekom slobodnog vremena aktivno sudjeluje u radu kulturno umjetničkog društva Matija Gubec Donji Miholjac i radu crkvene zajednice. Želite li s njim stupiti u kontakt slobodno mu se obratite na broj mobitela: 095/199-96-32. Možete mu poslati poruku na Viber ili ga potražiti na Facebook-u.

Mladen Bockovac

Mladen je instruktor AM, A1, A2, A i B kategorije. Ima gotovo 20 godina iskustva u obuci kandidata za vozača. Našem timu se pridružio krajem 2016. godine. Izuzetno je pedantan, savjestan i točan. Slobodno vrijeme provodi u šetnjama i praćenju lokalne nogometne scene. Kontakt sa Mladenom možete ostvariti pozivom na broj mobitela 091/552-04-86.

Jasenka Bockovac

Uz Mladena je dugi niz godina uključena u poslove osposobljavanja kandidata za vozača. Nekoliko godina su imali i vlastitu autoškolu pa joj nisu strani ni poslovi vođenja poslovanja cijele autoškole. Instruktorica je B kategorije i trenutno radi u obuci kandidata iz upravljanja vozilom. Sa njom vam sigurno neće biti dosadno jer je uvijek spremna za razgovor. Pozivom na broj mobitela: 091/918-24-65 možete kontaktirati Jasenku. Također, dostupna je i na Facebook-u ili Viberu.

Maja Topolovec

Nismo se zabunili kod upisa imena :) Maja je četiri godine sastavni dio naše ekipe. Radi na poslovima obuke kandidata B kategorije. Izuzeno je komunikativna i ima jako razvijenu sposobnost psihološke pripreme kandidata koja je potrebna za savladavanje prepreka koje se javljaju tijekom obuke. Aktivna je na društvenim mrežama pa ju slobodno potražite na Facebooku. Možete joj se obratiti i putem WhatsAppa ili Vibera. Također, kontakt možete ostvariti i pozivom na broj mobitela: 097/751-42-23.